Εικόνα του blog με δύο σετ πιτζάμες με τιράντα για του Αγίου Βαλεντίνου

Φλεβάρης, ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου κατέφθασε! Γεμάτος νέες, τόσο ξεχωριστές, παραλαβές που είμαστε σίγουροι ότι ήδη έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Η νέα συλλογή είναι γεμάτη με έντονα, ζωηρά, χρώματα και μοναδικά σχέδια. Καθώς κάποιοι από εσάς μας ρωτήσατε για τις δικές μας προτάσεις σχετικά με δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου, αποφασίσαμε να γράψουμε αυτό το άρθρο για όλους εσάς που αναρωτιέστε ποιο θα ήταν το κατάλληλο δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Ωστόσο, οι παρακάτω προτάσεις θα ήταν ιδανικές για δώρα, μια επέτειο, τα γενέθλια ή απλά μια ιδιαίτερη στιγμή σας και όχι μόνο για δώρα Αγίου Βαλεντίνου. Άλλωστε όπως αναφέρουν πολλοί, οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα. Θα συμφωνήσουμε!

Γυναικεία Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

1. Sexy strings & brazilian

Μία από τις οικονομικότερες λύσεις για δώρα Αγίου Βαλεντίνου είναι η επιλογή εσωρούχων (slips). Οι τιμές ξεκινάνε από 3,90€ και φτάνουν έως 9,90€. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα και σέξυ σχέδια, καθώς, επίσης, και πιο ιδιαίτερα σχέδια με φωτάκια led για εκείνους που είναι λάτρεις της φαντασίας! Το κόκκινο χρώμα φυσικά και δεν λείπει από τη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς προσδίδει ένα ερωτικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τα περισσότερα σχέδια θα τα βρείτε και σε μαύρο χρώμα, για τους πιο κλασσικούς. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλη τη συλλογή με Valentine’s εσώρουχα! 

string vida string flirty string valentina

2. Babydoll & Νυχτικά

Πιο ερωτικό αλλά και πιο ολοκληρωμένο δώρο. Καθώς τα περισσότερα babydoll περιλαμβάνουν ένα εσώρουχο – string. Οι τιμές σε αυτή την κατηγορία κυμαίνονται από 9,90€ έως 22,50€. Οι επιλογές είναι πολλές, όπως επίσης και τα μεγέθη. Θα βρείτε προϊόντα από small έως και 3XL για κάθε τύπο σώματος. Μοναδικά κομμάτια που θα λατρέψετε. Ιδανικά δώρα για ερωτευμένους

Νυχτικό alice ολόσωμο celine νυχτικό beatrice

3. Πιτζάμες Βαλεντίνου

Τι πιο άνετο και γλυκό από ένα ζευγάρι πιτζάμες; Αυτό το διάστημα τις έχουμε αγαπήσει όλοι. Σίγουρα είναι ένα δώρο πολύ πρακτικό και all time classic καθώς ποτέ δεν θα θεωρηθεί ξεπερασμένο. Οι πιτζάμες που θα σας προτείνουμε εμείς είναι γεμάτες από αγάπη και έρωτα. Άλλωστε για τη γιορτή των ερωτευμένων προορίζονται. Η πρώτη επιλογή είναι η πιτζάμα Red Heart από την εταιρεία siyah inci. Μπλούζα πουκάμισο σε κόκκινο χρώμα με μαύρες καρδούλες. Εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι, με σύνθεση 95% Cotton. Η δεύτερη επιλογή είναι η Dear Love. Διαθέσιμη σε δύο χρώματα, κόκκινο και σκούρο μπλε με μία διακοσμητική κόκκινη καρδιά. Είναι και αυτή τύπου πουκάμισο, μιας και φέτος αυτός ο τύπος ήταν ο αγαπημένος σας! Η τρίτη επιλογή είναι η Eliza. Σατέν πιτζάμα, σε μπορντό χρώμα μακρυμάνικη. Ένα μοναδικό σετ που είμαστε σίγουροι ότι αν το λάμβανες για δώρο θα το λάτρευες!

dear love  eliza πιτζάμα 

Ανδρικά Δώρα Αγίου Βαλεντίνου

4. Boxers

Όλοι γνωρίζουμε πως οι γυναίκες δυσκολεύονται περισσότερο στην αγορά δώρων για τους άντρες καθώς οι επιλογές είναι πολύ λιγότερες σε σύγκριση με τα γυναικεία προϊόντα που κυκλοφορούν. Παρόλα αυτά, μία safe επιλογή για ανδρικό δώρο είναι τα μποξεράκια. Η τιμές τους κυμαίνονται από 2,90€ έως και 35€ (3πλέτες). Στο suc.gr θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία και διάφορους συνδυασμούς για να επιλέξετε αυτό που θεωρείτε ότι του ταιριάζει καλύτερα! Πατήστε ΕΔΩ.

boxer boxer 2ada basic boxer john frank

5. Fashion Κάλτσες

Όλο και περισσότεροι είναι οι άνδρες που έχουν υιοθετήσει την τάση με τα μοντέρνα και ευφάνταστα σχέδια στις κάλτσες. Είναι ένα πολύ πρακτικό δώρο για την συγκεκριμένη εποχή και μπορείς να το συνδυάσεις με σοκολάτες και διάφορα άλλα πιο μικρά δωράκια. Οι τιμές σε αυτή την κατηγορία είναι πολύ προσιτές. Ξεκινούν από 4,90€ και φτάνουν έως 20,90€ για 5άδες κάλτσες σε πολυτελή συσκευασία. Μπορείτε να βρείτε όλες μας τις fashion κάλτσες εδώ. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε με την επιλογή δώρων για του Αγίου Βαλεντίνου!

fashion lips chocolate socks scooter socks

Και για όλους εκείνους που δεν έχουν βρει ακόμη το άλλο τους μισό, ας μην το βάζουν κάτω!

Ο έρωτας έρχεται στα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις!